
Διάρρηξη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με λεία 113.000 ευρώ από το γραφείο προμηθειών
Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκαν οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο. Αγνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους άνδρες της ασφάλειας και διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο στο γραφείο προμηθειών, αφαιρώντας το ποσό των 113.000 ευρώ και μπλοκ τραπεζικών επιταγών.
51
Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο παραβιάζοντας μία από τις εισόδους του ιδρύματος και στη συνέχεια ανέβηκαν στον 1ο όροφο, όπου στεγάζεται το γραφείο προμηθειών.
Εκεί κατάφεραν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 113.000 ευρώ, καθώς επίσης και 14 μπλοκ τραπεζικών επιταγών.
Στη συνέχεια οι διαρρήκτες έφυγαν ανενόχλητοι.
Όπως έγινε γνωστό, οι εγκαταστάσεις του πανεπιστήμιου φυλάσσονται από εταιρία σεκιούριτι, οι υπάλληλοι της οποίας δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε ο Κλάιμπερν (pic)
- Δήμος Τήνου: Πλήρης επαναλειτουργία του ΚΕΠ Πανόρμου με μόνιμο υπάλληλο
- ΣΥΡΙΖΑ: Μοναδική υποψήφια πρόεδρος της Κ.Ο. η Ρένα Δούρου – Το Σάββατο η ψηφοφορία
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- «Πού μπορείτε να σκοτώσετε τον Τραμπ» – Βίντεο του ιρανικού Fars δείχνει ευάλωτα σημεία της αυτοκινητοπομπής του
- «Δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι – πρόκειται για απαρτχάιντ!» – Τι αναφέρει ο Ρο Κάνα που εγκλωβίστηκε από ισραηλινούς εποίκους


