
Στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ οι απαντήσεις στο διαγωνισμό για δύο υπουργεία
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στις οποίες εξετάστηκαν όσοι πήραν μέρος στον γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση 877 θέσεων τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομίας και Μακεδονίας-Θράκης βρίσκονται στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ.
103
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών στις οποίες εξετάστηκαν όσοι πήραν μέρος στον γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση συνολικά 877 θέσεων τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομίας και Μακεδονίας-Θράκης (Προκήρυξη 1Γ/2008-ΦΕΚ 461/11.9.2008/τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) βρίσκονται στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ.
Οι συγκεκριμένες απαντήσεις είναι οι μόνες που αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ και αυτές με βάση τις οποίες θα γίνει η βαθμολόγηση των διαγωνισθέντων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κέιτι Πέρι: Στο μικροσκόπιο των αρχών της Αυστραλίας μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση
- Ο Λαπόρτα τα «χώνει» τώρα στην UEFA
- Γκαμπόν – Σάο Τομέ και Πρίνσιπε: Yπέρ της μαροκινής ταυτότητας της Δυτικής Σαχάρας
- Τουρκία: Στους 9 οι νεκροί από το μακελειό σε σχολείο – Βίντεο ντοκουμέντο
- ΜΕΓΑ: Διπλή διάκριση καινοτομίας
- Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 26χρονο να μεταφέρει λιπόθυμη την Μυρτώ – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση
