
Το Μάρτιο χάθηκαν στις ΗΠΑ 663.000 θέσεις εργασίας
Δραματικά αυξάνεται κάθε μήνα ο αριθμός των ανέργων στις ΗΠΑ. Το Μάρτιο χάθηκαν 663.000 θέσεις εργασίας, γεγονός που αύξησε την ανεργία κατά 0,4 της μονάδας, στο 8,5%, σύφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.
93
Δραματικά αυξάνεται κάθε μήνα ο αριθμός των ανέργων στις ΗΠΑ. ΤοΜάρτιο χάθηκαν άλλες 663.000 θέσεις εργασίας, γεγονός που αύξησε την ανεργία κατά 0,4 της μονάδας, στο 8,5%, σύφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών.
Η αύξηση των ανέργων είναι μεγαλύτερη από αυτή που πρόβλεπαν οι αναλυτές (658.000). Ωστόσο η αύξηση του ποσοστού της ανεργίας είναι σύμφωνη με τις προβλέψεις τους.
Το Φεβρουάριο είχαν χαθεί 651.000 θέσεις εργασίας, τον Ιανουάριο 655.000, ενώ ο Δεκέμβριος ήταν ο πιο μαύρος μήνας από το 1949, καθώς στη διάρκειά του χάθηκαν 681.000 θέσεις εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό
- Νίκος Ανδρουλάκης Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στη σκιά του «ενταφιασμού» της υπόθεσης υποκλοπών
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες

