89

Συνεχίζονται τα προβλήματα τραυματισμών στην Καβάλα με νέο «θύμα» αυτή τη φορά τον Γουίλ Ντάνιελς. Ο Αμερικανός απουσιάζει από τις προπονήσεις λόγω ενός προβλήματος στο πόδι χωρίς όμως να προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στον Κώστα Πιλαφίδη, ο οποίος τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με το Μαρούσι.

«Το Μαρούσι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μέχρι πρόσφατα συμμετείχε και στην Ευρώπη, ενώ βρίσκεται και σε καλή βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα το παλέψουμε όπως άλλωστε κάνουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο» σχολίασε ο Αμερικανός για την αναμέτρηση.

Γκαγκαλούδης, Τσιάκος και Μάρτιν προπονούνται κανονικά και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με τον ΚΑΟ Δράμας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr