Μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στα Χανιά
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για περίπου μισή ώρα το βράδυ του Σαββάτου η λεωφόρος Κισάμου των Χανίων εξαιτίας συμπλοκών μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έπειτα από το τέλος του αγώνα πόλο μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και των «πρασίνων».
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για περίπου μισή ώρα το βράδυ του Σαββάτου η λεωφόρος Κισάμου των Χανίων εξαιτίας συμπλοκών μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έπειτα από το τέλος του αγώνα πόλο μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και των «πρασίνων».
Με τη λήξη της αναμέτρησης, περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο των Χανίων. Όταν έφθασαν στην λεωφόρο Κισάμου, όπου βρίσκεται το κλαμπ των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού στα Χανιά, φώναξαν συνθήματα σε βάρος των «ερυθρόλευκων».
Μέσα στα γραφεία του συνδέσμου βρισκόταν περίπου 40- 50 οπαδοί του Ολυμπιακού, που απάντησαν με συνθήματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε εκατέρωθεν ανταλλαγή αντικειμένων με πέτρες και μπουκάλια με αποτέλεσμα η περιοχή σε ακτίνα περίπου 50 μέτρων να μετατραπεί σε πεδίο μάχης.
Μάλιστα, ομάδα των οπαδών του Παναθηναϊκού προσπάθησε να εισβάλει στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» χωρίς επιτυχία.
Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε καταστήματα, σε ξενοδοχείο της περιοχής καθώς και σε δύο τουλάχιστον σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις που κατάφεραν να απομακρύνουν με χρήση χημικών τους οπαδούς και λίγο μετά τις 8:30μμ η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Σάντερλαντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι για την 33η αγωνιστική της Premier League.