
Στο NBDL ο Κουφός με απόφαση του προπονητή της Γιούτα
Μετά από περισσότερο από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας ο Κώστας Κουφός θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά, καθώς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο NBDL. Ο Ελληνας σέντερ θα αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα των Γιούτα Τζαζ τους Γιούτα Φλας μετά από απόφαση του προπονητή του Τζέρι Σλόαν.
89
Μετά από περισσότερο από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας ο Κώστας Κουφός θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά, καθώς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο NBDL.
Ο Ελληνας σέντερ θα αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα των Γιούτα Τζαζ τους Γιούτα Φλας μετά από απόφαση του προπονητή του Τζέρι Σλόαν.
Ο Κουφός φέτος έπαιξε σε 48 παιχνίδια των «μορμόνων» ξεκινώντας εφτά φορές στη βασική πεντάδα με μέσους όρους 4.7 πόντους και 2.9 ριμπάουντ.
Η τελευταία φορά, που πάτησε παρκέ ήταν στις 17 Φεβρουαρίου με τον Σλόαν να τον στέλνει στο NBDL, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού οι Τζαζ φορτσάρουν για τα πλέι οφ και δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει αρκετά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιράν – ΗΠΑ: 7η συναπτή νύχτα ανταλλαγής πληγμάτων – «Η λογική της κλιμάκωσης ξεφεύγει ολοένα περισσότερο»
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας

