
ΒΑΛΚΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη σημείωσαν αύξηση 101,7% το 2008.
Η Διοίκηση της εταιρείας με την ευκαιρία της δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 2008 γνωστοποιεί τα παρακάτω:Σε επίπεδο Ομίλου :– Τα ενοποιημένα αποτελέσματα προ φόρων, τόκων, χρηματοδοτικών & επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) ανήλθαν σε ευρώ 15,64 εκατ. έναντι ευρώ 0,64 εκατ. το 2007, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 2.313,7%.– Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε ευρώ […]
Η Διοίκηση της εταιρείας με την ευκαιρία της δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 2008 γνωστοποιεί τα παρακάτω:
Σε επίπεδο Ομίλου :
– Τα ενοποιημένα αποτελέσματα προ φόρων, τόκων, χρηματοδοτικών & επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) ανήλθαν σε ευρώ 15,64 εκατ. έναντι ευρώ 0,64 εκατ. το 2007, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 2.313,7%.
– Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε ευρώ 18,11 εκατ. έναντι ευρώ 7,26 εκατ. κατά το περασμένο έτος εμφανίζοντας αύξηση της τάξης του 149,5%.
– Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη από συνεχιζόμενες και μη δραστηριότητες σημείωσαν αύξηση κατά 101,7% και ανήλθαν σε ευρώ 14,26 εκατ. έναντι ευρώ 7,07 εκατ. το 2007.
Σε επίπεδο μητρικής εταιρίας, η Βαλκάν Ακίνητα ΑΕ σημείωσε:
– Τα αποτελέσματα προ φόρων, τόκων, χρηματοδοτικών & επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) ανήλθαν σε ευρώ 15,64 εκατ. έναντι ευρώ 0,64 εκα τ . το 2007, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 2.310,0%.
-Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε ευρώ 15,40 εκατ. έναντι ευρώ 0,76 εκατ. κατά το περασμένο έτος εμφανίζοντας αύξηση της τάξης του 1.919,1%.
– Τα καθαρά κέρδη από συνεχιζόμενες και μη δραστηριότητες σημείωσαν αύξηση κατά 1.916,23% και ανήλθαν σε ευρώ 11,55 εκατ. έναντι ευρώ 0,57 εκατ. το 2007. Η Εταιρεία για τη χρήση 2008 δεν θα διανείμει μέρισμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Και η Samsung στην κούρσα των έξυπνων γυαλιών ΑΙ
- Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά
- Πάτρα: Κυνηγούσε με την μηχανή την γυναίκα του για να την χτυπήσει
- Το Μουντιάλ κατέκτησε και την Αμερική: Ρεκόρ 63 εκατομμυρίων τηλεθεατών στον τελικό
- Δείτε live τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Η Ουκρανία επιτέθηκε στη Ρωσία και στην προσαρτημένη Κριμαία – Δύο νεκροί, πέντε τραυματίες

