
Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν εκπρόσωποι εταιρειών στην υπόθεση των ομολόγων
Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν έλαβαν από τον εφέτη ανακριτή, εκπρόσωποι τεσσάρων χρηματιστηριακών εταιρειών οι οποίες φέρονται ότι μεσολάβησαν στις υπερτιμολογημένες -κατά το κατηγορητήριο- αγοραπωλησίες ομολόγων σε ασφαλιστικά Tαμεία.
30
Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν έλαβαν από τον εφέτη ανακριτή Γιάννη Λέκκα, ο οποίος ερευνά την υπόθεση των ομολόγων, εκπρόσωποι τεσσάρων χρηματιστηριακών εταιρειών οι οποίες φέρονται ότι μεσολάβησαν στις υπερτιμολογημένες -κατά την κατηγορία- αγοραπωλησίες ομολόγων σε ασφαλιστικά Tαμεία.
Πρόκειται για τους εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών «Αρτιον», «Πήγασος» και «Τρωϋλος», οι οποίοι κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε απιστία, καθώς και για εκπροσώπους της «Ακρόπολις», οι οποίοι αντιμετωπίζουν επιπλέον το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν μεταξύ 27 Μαρτίου και 10 Απριλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς
- Κομισιόν: Δεν έχουμε άμεση έλλειψη καυσίμων – Η ανησυχία επικεντρώνεται στην επάρκεια για τα αεροσκάφη


