F1: Το κεφάλαιο Ferrari έκλεισε για τον Jean Todt
F1: Το κεφάλαιο Ferrari έκλεισε για τον Jean Todt
Μετά από 16 χρόνια ο Jean Todt, ένας εκ των δημιουργών της πλέον μακροχρόνιας αυτοκρατορίας της Formula 1 με τη Ferrari (την περίοδο 1999-2004), παραιτήθηκε από όλες τις θέσεις που κατείχε στην ιταλική εταιρεία.
Ο Γάλλος πέρσι άφησε οριστικά τη διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος της Ferrari στον Stefano Domenicali και, επίσης, αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου (CEO). Την Τρίτη ανακοινώθηκε η αποδέσμευσή του και από τις τελευταίες, μικρού βεληνεκούς, ευθύνες του στο Μαρανέλο.
Πριν από λίγους μήνες είχε ακουστεί ότι ενδεχομένως ο Γάλλος θα διεκδικήσει την προεδρία της FIA στις εκλογές της Ομοσπονδίας, τον Οκτώβριο 2009. Ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, δήλωσε ευχαριστώντας τον J. Todt πως …του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον, που ελπίζω ότι θα αποδειχθεί για εκείνον ιδιαίτερα ευχάριστο και προσωπικά και επαγγελματικά.
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442