Παγκόσμιο ρεκόρ από την Τζόαν Τζάκσον στα 400μ ελεύθερο
Η Τζόαν Τζάκσον με επίδοση 4.00.66 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μ. ελεύθερο κατά τη διάρκεια του βρετανικού πρωταθλήματος κολύμβησης στο Σέφιλντ. Κάτω από την προηγούμενη καλύτερη επίδοση και ο χρόνος της Ρεμπέκα Αντλινγκτον, που τερμάτισε δεύτερη.
89
Η Τζόαν Τζάκσον με επίδοση 4.00.66 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μ. ελεύθερο κατά τη διάρκεια του βρετανικού πρωταθλήματος κολύμβησης στο Σέφιλντ. Η Ιταλίδα Φεντερίκα Πελεγκρίνι κατείχε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ με 4.01.53 από τις 24 Μαρτίου 2008.
Η 22χρονη χάλκινη ολυμπιονίκης του Πεκίνου άφησε στη δεύτερη θέση τη Ρεμπέκα Αντλινγκτον, η οποία όμως κολύμπησε επίσης κάτω από το παγκόσμιο ρεκόρ της Πελεγκρίνι (4.00.89).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- NBA: Οι Θάντερ ισοπέδωσαν τους Λέικερς, 1-0 και για τους Πίστονς (vids)
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα μέχρι το Final Four της Euroleague
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (6/5): Πού θα δείτε το Game 3, Παναθηναϊκός-Βαλένθια και τον ημιτελικό Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν
- Για το 3-0 και το Final-4 στο «σπίτι» του ο Παναθηναϊκός
- Μονακό: «Σεβασμός και καλή τύχη στον Ολυμπιακό» (vid)
- Ο Λανουά γλιτώνει την απολογία – Σκοτάδι και χάος στη διαιτησία
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό (vid)
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ψυχραιμία και ωριμότητα – Περιμένουμε τον αντίπαλο στον ημιτελικό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442