
Η 18άδα της Εθνικής ανδρών του χάντμπολ για τον αγώνα με τη Φινλανδία
Με 18 παίκτες αναχωρεί την Τρίτη από τη Θεσσαλονίκη για την Κομοτηνή η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, που την Τετάρτη υποδέχεται τη Φινλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010. Από την αποστολή αποκλείστηκε ο τραυματίας Γιώργος Βακάλης, στη θέση του επελέγη ο Στέλιος Δηλάκης του ΓΑΣ Κιλκίς, που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Εθνική.
102
Με 18 παίκτες αναχωρεί την Τρίτη από τη Θεσσαλονίκη για την Κομοτηνή η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, που την Τετάρτη υποδέχεται τη Φινλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010.
Από την αποστολή αποκλείστηκε ο Γιώργος Βακάλης, ο οποίος εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Κώστα Μαναβή, και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση του ορθού μηριαίου στο δεξί πόδι.
Στη θέση του επελέγη ο Στέλιος Δηλάκης του ΓΑΣ Κιλκίς, που -εφόσον αγωνιστεί- θα κάνει το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Αναλυτικά, στη διάθεση των Ομοσπονδιακών τεχνικών, Νίκου Μάντζου και Παναγιώτη Ιατρούδη, βρίσκονται οι:
Αλέξης Αλβανός (Γκούμερσμπαχ), Σάββας Καρυπίδης, Δημήτρης Τζιμούρτος (Μελσούνγκεν), Νίκος Σαμαράς (Στραλσούντερ), Χαράλαμπος Ανανιάδης (Εμπορ Ρόστοκ), Γιώργος Χαλκίδης (Βέτσλαρ), Σταύρος Παπαδόπουλος, Νικός Τζούφρας, Νίκος Βουτσάς, Χαρίλαος Δέλιος, Δημήτρης Μπαντής (Φίλιππος Βέροιας), Νίκος Ριγανάς (Θερμαϊκός), Θόδωρος Ευαγγελίδης, Γιώργος Κότσυφας (ΠΑΟΚ), Ευγένιος Κουλούρης (ΑΕΚ), Αλέξης Κοτελίδας, Γιώργος Ζαραβίνας (Πανελλήνιος), Στέλιος Δημάκης (ΓΑΣ Κιλκίς).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε εκατέρωθεν επιθέσεις
- Μπολόνια: Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς για τον θάνατο μαροκινού πολίτη α λα Φλόιντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Προς νέο καθεστώς και για τις απολύσεις
- Γιατί το πετρέλαιο δεν έφτασε τα 200 δολάρια
- Θεομηνία χτύπησε τη Δράμα – Θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και έριξαν κολώνες – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
- Κλοπ: «Επιστρέφω στο Βερολίνο για να υπογράψω στην Εθνική Γερμανίας»


