
«Φρένο» στην κυκλοφορία ΙΧ στου Ψυρρή κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ
Ξεκινά την Παρασκευή η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στου Ψυρρή, από τις 21:00 το βράδυ έως τις 03:00 τα ξημερώματα. Το μέτρο θα ισχύει -πιλοτικά στην αρχή- κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κατά τις νυχτερινές ώρες.
91
Ξεκινά την Παρασκευή η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στου Ψυρρή, από τις 21:00 το βράδυ έως τις 03:00 τα ξημερώματα. Το μέτρο θα ισχύει -πιλοτικά στην αρχή- κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κατά τις νυχτερινές ώρες.
Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα απαγορεύεται στην περιοχή που ορίζεται από τις οδούς Ευρυπίδου, Αθηνάς, Ερμού, Λεωκορίου, Σαρρή και Αριστοφάνους.
Δικαίωμα εισόδου θα διαθέτουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής και εφόσον φέρουν την ειδική κάρτα.
Ο Δήμος Αθηναίων πραγματοποιεί ενημερωτική εκστρατεία, παροτρύνοντας τους πολίτες να πραγματοποιήσουν περιπάτους στο κέντρο.
Ο Δήμος ελπίζει ότι το μέτρο, σε συνδυασμό με την επικείμενη πεζοδρόμηση της οδού Αθηνάς από την Ομόνοια έως το Μοναστηράκι, θα απομακρύνει τα ΙΧ από ένα μεγάλο κομμάτι του κέντρου της Αθήνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival