
Καταργείται το αξιόποινο για χρέη στα ασφαλιστικά Ταμεία μέχρι 5.000 ευρώ
Την κατάργηση του αξιόποινου για οφειλές στα ασφαλιστικά Ταμεία μέχρι του ποσού των 5.000 ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας. Ο ίδιος τόνισε ότι η απόφαση ελήφθη από κοινού με την υπουργό Απασχόλησης.
30
Την κατάργηση του αξιόποινου για οφειλές στα ασφαλιστικά Ταμεία μέχρι του ποσού των 5.000 ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας.
Ο ίδιος τόνισε ότι η απόφαση ελήφθη από κοινού με την υπουργό Απασχόλησης «μέσα στο αξιακό πλαίσιο της προστασίας της ανθρώπινης ελευθερίας ως ύψιστου αγαθού αλλά και της βοήθειας στους μη οικονομικά ισχυρούς».
Σημειώνεται ότι το ποσό που ίσχυε έως σήμερα ήταν 2.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Αναβλήθηκε η απόφαση για το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Δεν υπήρξε ομοφωνία των «27»
- Ο επικίνδυνος απολιτίκ αχταρμάς του Αλέξη Γεωργούλη που δεν αποκλείει να κατέβαινε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής
- Ο Έλον Μασκ χαρακτηρίζει την Μαρίν Λεπέν ως «την τελευταία ελπίδα της Γαλλίας» – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Έσκασε το «μπαμ» στη Euroleague: Επίσημα στη Ζαλγκίρις ο Βαλαντσιούνας (vid)
- Emoji: Γνωρίστε τη νέα σειρά που θα είναι διαθέσιμη το 2027
- Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Μάρως Κοντού – Η τελευταία της επιθυμία

