
Το Πειθαρχικό Εφετείο θα κρίνει για την Αικατερίνη Πελέκη
Στο Πενταμελές Πειθαρχικό Εφετείο με το ερώτημα της οριστικής παύσης παραπέμπεται η συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη, αναφορικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, μετέδωσε το Mega.
30
Στο Πενταμελές Πειθαρχικό Εφετείο με το ερώτημα της οριστικής παύσης παραπέμπεται η συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη.
Όπως μετέδωσε το Mega, η παραπομπή της συμβολαιογράφου από το Τριμελές Πειθαρχικό έγινε με ψήφους 2 προς 1, αναφορικά με τη συμμετοχή της σε δύο ΕΠΕ και τη σύνταξη συμβολαίων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπαιδίου.
Παράλληλα, η κα. Πελέκη, ο αδελφός της και ο πατέρας της κατέθεσαν στην Εισαγγελία Εφετών για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.
Υπενθυμίζεται ότι οι εισαγγελείς Εφετών Ευσταθία Σπυροπούλου και Π.Στραγάλης, οι οποίοι διενεργούν προκαταρκτική έρευνα, τους είχαν καλέσει ως ύποπτους για τη διάπραξη δύο κακουργημάτων: της ψευδούς βεβαίωσης και της συνέργειας σε απιστία εις βάρος του Δημοσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαρμακευτικές εταιρείες: Η Ελλάδα ως στρατηγικό παραγωγικό κέντρο φαρμάκου της Ευρώπης
- Κρήτη: Τροχαίο ατύχημα με οκτώ τραυματίες – Τέσσερις νοσηλεύονται
- Με Χάμαρμπι ή Άντερλεχτ ο ΠΑΟΚ, αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό του Europa League
- Η βουλγαρική κυβέρνηση θα ζητήσει από το κοινοβούλιο να επιτρέψει τη χρήση στρατιωτικής βάσης από τις ΗΠΑ
- Για πρόοδο μιλά ο Π.Μαρινάκης για την έκθεση για Κράτος Δικαίου και επιτίθεται σε ΜΜΕ και αντιπολίτευση
- Η Μύκονος στην κορυφή του κόσμου: Το «Πάντεχνον» επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια