
Απεργούν οι γιατροί στα νοσοκομεία Αθήνας-Πειραιά, νέες κινητοποιήσεις από την Τετάρτη
Αθήνα: Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν την Τρίτη τα δημόσια νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά, λόγω απεργίας των γιατρών, ενώ 48ωρη απεργία πραγματοποιούν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της χώρας και οι γιατροί του ΕΚΑΒ.
Αθήνα: Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν την Τρίτη τα δημόσια νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά, λόγω απεργίας των γιατρών, ενώ 48ωρη απεργία πραγματοποιούν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της χώρας και οι γιατροί του ΕΚΑΒ.
Στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, οι γιατροί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.
Παράλληλα, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν οι εφημερίες στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Πάτρας, Ιωαννίνων και Ηρακλείου Κρήτης.
Προβλήματα με τις εφημερίες αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, καθώς οι γιατροί έχουν αποφασίσει να τηρούν μόνο το πρόγραμμα των νόμιμων εφημεριών.
Οι γιατροί ζητούν να κατατεθεί και να ψηφιστεί από τη Βουλή η Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τους όπως ακριβώς την υπέγραψαν τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς καμία αλλαγή.
health.in.gr
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μπορεί η Κίνα να κυριαρχήσει στην εξαγωγή ΑΙ;
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πώς σώθηκε το παιδί που έπεσε σε πισίνα στην Κρήτη – Οι δραματικές προσπάθειες της μητέρας του
- Εδώ, στην Ελλάδα: Ο Τομ Χανκς συνάντησε θαυμαστή που τον είχε τατουάζ
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
