Ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού υποψήφιος στις «εκλογές» στα κατεχόμενα
Ο Κενάν Ακίν, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού το 1996 στη Δερύνεια, κατέρχεται ως υποψήφιος στις πρόωρες «εκλογές» που αναμένεται να διενεργηθούν στις 19 Απριλίου στο κατεχόμενο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο Κενάν Ακίν, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού το 1996 στη Δερύνεια, επανέρχεται στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στις πρόωρες «εκλογές» που αναμένεται να διενεργηθούν στο κατεχόμενο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Είναι υποψήφιος με το κόμμα «Ελευθερία και Μεταρρύθμιση» του «υπουργού Εξωτερικών» Τουργκάι Αβτζί.
Ο Κενάν Ακίν, ο οποίος είναι έποικος, θα είναι υποψήφιος στην Αμμόχωστο, αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος.
Ο Ακιν δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού το 1996, όταν σκαρφάλωσε στον ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία, κατά την αντικατοχική εκδήλωση των μοτοσικλετιστών στην Δερύνεια.
Καταζητείται από την Κυπριακή Δημοκρατία για να συλληφθεί και να δικαστεί για τη δολοφονία του Σολωμού. Η Interpol έχει εκδόσει ένταλμα για τη σύλληψή του.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα