26

Περιπέτεια για τον Κώστα Δήμου. Ο πολίστας του Παναθηναϊκού ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο όταν την Παρασκευή το αυτοκινητό του ξέφυγε από την πορεία του πέφτοντας σε κανάλι άρδευσης.

Έμεινε σχεδόν μία ημέρα στο νερόκαιτη Δευτέρα πρόκιεται να χειρουργηθεί, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα στα κάτω άκρα.

«Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά. Η κακιά στιγμή. Προτιμώ να μη θυμάμαι τίποτα. Υπάρχει μία καινούργια πραγματικότητα πλέον με την οποία πρέπει να συμβιβαστώ» δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη».

Ο 27χρονος φουνταριστός όπως είπε: «Χθες άρχισα να νιώθω λίγο το δεξί μου πόδι και οι γιατροί είπαν ότι είναι καλό σημάδι. Με έχει συγκινήσει η ανταπόκριση του κόσμου. Με επισκέφτηκαν οι συμπαίκτες μου αλλά και πολλοί συναθλητές μου, ο Θοδωρής Καλακώνας, ο Στελλάτος, ο Κοκκινάκης, ο Δελακάς και πολλοί άλλοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ