
Παρατείνεται η διάρκεια του ομολογιακού δανείου της Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών
Εκτείνεται έως την 30.06.2010 η διάρκεια του ομολογιακού δανείου της Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών. Όπως εκτιμά η εταιρεία, η επίπτωση στη χρηματοοικονομική θέση της αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θετική, κατά περίπου 1,6 εκατ. ευρώ, λόγω της μείωσης του κόστους του δανεισμού, δεδομένου ότι το επιτόκιο του δανείου είναι Euribor +1,5%.
93
Εκτείνεται έως την 30.06.2010, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η διάρκεια του ομολογιακού δανείου της Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.
Όπως εκτιμά, η επίπτωση στη χρηματοοικονομική θέση της αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θετική, κατά περίπου 1,6 εκατ. ευρώ, λόγω της μείωσης του κόστους του δανεισμού, δεδομένου ότι το επιτόκιο του δανείου είναι Euribor +1,5%.
«Σημαντικό επίσης κρίνεται το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε, με ευνοϊκούς όρους, μέρος του βραχυπρόθεσμου δανεισμού με μακροπρόθεσμο δανεισμό σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο διεθνές χρηματοοικονομικό περιβάλλον», καταλήγει η ΚΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση
- Το να μην κάνουμε τίποτα δεν είναι κακό

