Ο Sebastien Bourdais συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όπως φημολογείται, να πλαισιώσει τον Sebastien Buemi στην Toro Rosso το 2009. Οι ομάδες της Formula 1 δεν συνηθίζουν να αλλάζουν και τους δυο οδηγούς τους σε μια σεζόν, για λόγους σταθερότητας και συνέχειας.
Εξάλλου, η STR ελπίζει ότι ο S. Bourdais θα μπορέσει το 2009 να εξαργυρώσει την εμπειρία που αποκόμισε την πρώτη του χρονιά στο σπορ, πέρσι, αλλά και να βοηθήσει τη μητρική Red Bull να χαράξει πιο επιτυχημένη εμπορική πορεία στην αγορά της Γαλλίας.
Θεωρητικά, τη δεύτερη θέση στην Toro Rosso (μετά την αποχώρηση του Sebastien Vettel για τη Red Bull Racing) εποφθαλμιά και ο Takuma Sato, ο οποίος συμμετείχε στις δοκιμές του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2008 με την ομάδα της Φαέντσα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.