
Έκτακτη γενική συνέλευση για την αύξηση μετοχικού έως 225 εκατ. ευρώ από το ΤΤ
Την πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 28 Ιανουαρίου 2009 ανακοίνωσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΤΤ μέχρι ποσού 225 εκατ. ευρώ, με την έκδοση προνομιούχων μετοχών στο πλαίσιο ένταξης στο σχέδιο στήριξης των τραπεζών ύψους 28 δισ. ευρώ.
93
Την πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 28 Ιανουαρίου 2009 ανακοίνωσε την Δευτέρα το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ).
Βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΤΤ μέχρι ποσού 225 εκατ. ευρώ, με την έκδοση προνομιούχων μετοχών, κατ εφαρμογή άρθρου του νόμου για την «ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης».
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, οι μέτοχοι του ΤΤ καλούνται σε πρώτη επαναληπτική γενική συνέλευση, την 11η Φεβρουαρίου 2009 και σε δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση, την 25η Φεβρουαρίου 2009.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
