Επιχείρηση της κυπριακής αστυνομίας για τον Κύπριο «Αλ Καπόνε»
Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση της κυπριακής Αστυνομίας, σε περιοχές της Λάρνακας και της Λεμεσού, ύστερα από πληροφορίες ότι εθεάθη ο καταζητούμενος ισοβίτης, Αντώνης Προκοπίου Κίτας, γνωστός και ως «Αλ Καπόνε».
Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση της κυπριακής Αστυνομίας, σε περιοχές της Λάρνακας και της Λεμεσού, ύστερα από πληροφορίες ότι εθεάθη ο καταζητούμενος ισοβίτης, Αντώνης Προκοπίου Κίτας, γνωστός και ως «Αλ Καπόνε».
Ο 43χρονος είχε δραπετεύσει στα μέσα Δεκεμβρίου από ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλευόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, έχουν στηθεί οδοφράγματα κατά μήκος του δρόμου Ζυγίου – Μαζωτού, ενώ άνδρες της Αστυνομίας με δεκάδες περιπολικά κινούνται συνεχώς στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δραπέτης κινείτο στη παραλιακή περιοχή Λάρνακας με όχημα. Η Αστυνομία έχει στήσει μπλόκα στον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λάρνακας, καθώς και στην παραλιακή περιοχή Λάρνακας.
Σημειώνεται ότι η απόδραση του καταζητούμενου είχε οδηγήσει τον υπουργό Δικαιοσύνης της Κύπρου σε παραίτηση.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα