
Βραβείο από την Ακαδημία στον πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού Αυστραλού στη Μύκονο
Τον Όλιβερ Ζαμίτ, πατέρα του νεαρού Αυστραλού τουρίστα Ντουζόν Ζαμίτ, που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο, βράβευσε η Ακαδημία Αθηνών για τη φιλαλληλία και τον ευγενή ανθρωπισμό του. Βραβείο επίσης στον πατέρα Αντώνιο της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».
28
Τον Όλιβερ Ζαμίτ, πατέρα του νεαρού Αυστραλού τουρίστα Ντουζόν Ζαμίτ, που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο, βράβευσε η Ακαδημία Αθηνών για τη φιλαλληλία και τον ευγενή ανθρωπισμό του.
Η Ακαδημία βράβευσε επίσης τον πατέρα Αντώνιο της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», στον Κολωνό, για το εξαιρετικό εθελοντικό του έργο που επιτελεί για τα άπορα και εγκαταλελειμμένα παιδιά.
«Για έναν ορθόδοξο ιερέα είναι χρέος και καθήκον του να βοηθά ανθρώπους άστεγους, ανύπαντρες μητέρες με παιδιά, έναν κόσμο απελπισμένο. Αυτή τη στιγμή το εθελοντικό έργο της Κιβωτού, αγκαλιάζει 200 παιδιά, σε εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.Δημιουργήσαμε πρόσφατα και συσσίτιο για 420 άστεγους. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και η αναγνώριση του έργου μας βοηθά στην προσέλκυση εθελοντών», είπε ο πατέρας Αντώνιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξηρασία στη διαιτησία: Λίγοι υποψήφιοι για διεθνείς και λίγοι διαιτητές για τα ντέρμπι
- Έρχονται προσλήψεις εξπρές με νέα εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου
- Λαμία: Εντοπίστηκε σαλμονέλα και σε άλλες παρτίδες κοτόπουλου, από διαφορετικούς προμηθευτές
- Παράθυρο για αύξηση επιτοκίων λόγω ενεργειακής κρίσης άφησε η Λαγκάρντ
- Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Αττική – Πάνω από 865.000 ευρώ η λεία τους από κλοπές σε 24 σπίτια
- «Η Γερμανία είναι χώρα μετανάστευσης, ας το αντιληφθούμε επιτέλους», λέει ο ομοσπονδιακός πρόεδρος

