Ραντεβού στους δρόμους από φοιτητές και μαθητές με τον ερχομό του 2009
Χριστούγεννα μέσα στις σχολές έκαναν καταληψίες του Πολυτεχνείου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου, οι οποίοι αποχώρησαν τελικώς από τα ιδρύματα, δίνοντας, νέο ραντεβού κινητοποιήσεων για τη νέα χρονιά. Στις 9 Ιανουαρίου μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Χριστούγεννα μέσα στις σχολές έκαναν καταληψίες του Πολυτεχνείου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου, οι οποίοι αποχώρησαν τελικώς από τα ιδρύματα, δίνοντας νέο ραντεβού κινητοποιήσεων για τη νέα χρονιά.
Στις 9 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί το μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το «Βήμα», στις περισσότερες σχολές οι φοιτητικοί σύλλογοι προετοιμάζονται για γενικές συνελεύσεις στις 8 Ιανουαρίου με κύριο άξονα τους τρόπους αντίδρασης στην αναγνώριση των ΚΕΣ και την περαιτέρω σύνδεση των κινητοποιήσεών τους με τα τεκταινόμενα μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Από τον χορό των κινητοποιήσεων φαίνεται ότι δε θα λείψουν οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων, οι οποίοι προσανατολίζονται σε συνελεύσεις αμέσως μετά τις γιορτές, ενώ ετοιμάζουν και μαζική συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 9ης Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα