Ραγδαία αύξηση του αριθμού των ανέργων προβλέπει ο ΟΟΣΑ για την επόμενη διετία
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για την απασχόληση σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως δήλωσε ο γγ του Οργανισμού Ανχελ Γκουρία, έως το 2010 θα υπάρχουν «20-25 εκατομμύρια περισσότεροι άνεργοι στον κόσμο εξαιτίας της κρίσης».
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για την απασχόληση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ανχελ Γκουρία, έως το 2010 θα υπάρχουν «20-25 εκατομμύρια περισσότεροι άνεργοι στον κόσμο εξαιτίας της κρίσης».
Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με τις προβλέψεις, τα 8-10 εκατομμύρια ανέργων θα αφορούν στις χώρες-μέλη του ΟΟΣΑ.
«Οδεύουμε προς μια απώλεια 8 ως 10 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας στη ζώνη, η οποία περιλαμβάνει κυρίως τις βιομηχανικές χώρες, και 20-25 εκατομμυρίων σεόλο τον κόσμο έως το 2010»δήλωσε ο Γκουρία στο ραδιοσταθμό BFM.
Οι κατασκευές είναι ένας τομέας που πλήττεται ιδιαίτερα επειδή η δραστηριότητά του «σταμάτησε απότομα», γεγονός που έπληξε σοβαρά χώρες όπως η Ισπανία και η Ιρλανδία, προσέθεσε ο Ανχελ Γκουρία.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.