Τη δέσμευση για προσλήψεις 5.500 νοσηλευτών επανέλαβε ο Δ.Αβραμόπουλος
Αθήνα: Τη δέσμευσή του ότι θα γίνουν προσλήψεις 5.500 νέων νοσηλευτών, με κριτήρια ΑΣΕΠ, χωρίς να σταματήσουν οι τακτικές προσλήψεις, επανέλαβε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Αθήνα: Τη δέσμευσή του ότι θα γίνουν προσλήψεις 5.500 νέων νοσηλευτών, με κριτήρια ΑΣΕΠ, χωρίς να σταματήσουν οι τακτικές προσλήψεις, επανέλαβε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο ίδιος προανήγγειλε ότι σύντομα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια περίθαλψη.
Οι δηλώσεις έγιναν κατά τη συζήτηση επερώτησης του ΚΚΕ σχετικά με τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας. Οι επερωτώντες βουλευτές έκαναν λόγο για σκληρή ταξική πολιτική και σε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο.
health.in.gr
- Οδύσσεια του Νόλαν: «Ελάχιστα ομηρικά και καθόλου ελληνικά στοιχεία», υποστηρίζει καθηγητή της Οξφόρδηςς
- Βενεζουέλα: Διαδηλωτές έκαψαν αμερικανική και ισραηλινή σημαία
- Κυπριακό: «Μόνη ρεαλιστική λύση τα δύο κράτη», είπε ο Φιντάν στην Ολγκίν
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442