Ο Ζορζ, επιτυχημένος τηλεπαρουσιαστής λογοτεχνικής εκπομπής, δέχεται μια σειρά από κασέτες-όπου βιντεοσκοπείται κρυφά η έξοδος του σπιτιού του- καθώς και ανησυχητικά, δυσνόητα σχέδια, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τον αποστολέα. Σιγά-σιγά, το περιεχόμενο των βιντεοκασετών γίνεται πιο προσωπικό, γεγονός που οδηγεί τον Ζορζ στην υποψία ότι ο αποστολέας τον γνωρίζει από παλιά και έχει υπόψη του ένα μελανό σημείο στην παιδική του ηλικία.
Μια απειλή αρχίζει να βαραίνει τον ίδιο και την οικογένειά του αλλά η αστυνομία αρνείται να αναμειχθεί καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει σαφής κίνδυνος. Ό Χάνεκε απέσπασε βραβείο κριτικών Fipresci και καλύτερης σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ των Καννών.

Παραγωγή (2005): Γαλλίας- Γερμανίας-Αυστρίας
Παίζουν: Ζυλιέτ Μπινός, Ντανιέλ Οτέιγ, Μορίς Μπενισού, Ανι Ζιραρντό, Μπερνάρ Λε Κοκ, Ντανιέλ Ντιβάλ, Ντενί Πονταλιντές
Σκηνοθεσία: Μίκαελ Χάνεκε

Σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, στις 21.00 στην ΕΤ1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

TV

Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα

«Η Ελλάδα στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά δίπλα στην Κυπριακή Δημοκρατία», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Ιωάννου

Σύνταξη

Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ

Ταυτόχρονα έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά και δυνάμεις του ΕΚΑΒ για άμεση επέμβαση όπου απαιτηθεί.

Σύνταξη

Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)

Ο Εμπαπέ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ντουέ και η Γαλλία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο.

Σύνταξη

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες

Δραματικές διαστάσεις έχει λάβει το πύρινο μέτωπο στο Ωραιόκαστρο, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για κατοικίες στον οικισμό της Φιλοθέης και βιομηχανικές μονάδες που έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Οι ισχυροί άνεμοι αναζωπυρώνουν συνεχώς τη φωτιά, ενώ αλλεπάλληλες εκρήξεις από εργοστάσιο απορρυπαντικών, σύμφωνα με τις αναφορές, δυσχεραίνουν το ήδη επικίνδυνο έργο της Πυροσβεστικής.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις