
Στην τέταρτη θέση η ΝΕΠ μετά το 15-7 επί του Ηρακλή
Ανετη νίκη με 15-7 επί του Ηρακλή πήρε η ΝΕ Πατρών στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών. Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στην τέταρτη θέση μαζί με τη Γλυφάδα.
89
Ανετη νίκη με 15-7 επί του Ηρακλή πήρε η ΝΕ Πατρών στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών. Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στην τέταρτη θέση μαζί με τη Γλυφάδα.
Τα οκτάλεπτα: 0-3, 5-2, 4-2, 6-0.
ΝΕ Πατρών (Γιώργος Κακουλίδης): Χαραλαμπίδου 4, Σ. Μανέτα 3, Γουίντες 3, Μπόντι 2, Μ. Μανέτα 1, Βλάχου 1, Αλούπη 1.
Ηρακλής (Παναγιώτης Ιωακειμίδης): Κανελλοπούλου 3, Τζίμα 2, Ζιλέτ 1, Σμιθ 1. Διαιτητές: Αργυρός – Δαμιανάκης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 34-7 4
. Εθνικός 29-15 4
. Βουλιαγμένη 15-9 4
4. Γλυφάδα 18-9 2
. ΝΕ Πατρών 22-18 2
6. Νηρέας Χαλ. 14-27 0
. Ηρακλής 11-32 0
. ΠΑΟΚ 9-35 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων: «Τριαντόπουλος και Καραμανλής έπρεπε να είναι μαζί κατηγορούμενοι στην κύρια δίκη για τα Τέμπη»
- Και επίσημα ο Γιούργκεν Κλοπ για τέσσερα χρόνια στον πάγκο της εθνική Γερμανίας
- Μανιάτης προς ΕΕ: Πότε θα λειτουργήσει επιτέλους το σύστημα τηλεδιοίκησης και αυτόματης πέδησης ETCS στην Ελλάδα;
- Δήμος Παλλήνης: Οριστική λύση για τις εργατικές κατοικίες Παλλήνης
- «Ο Γκουαρντιόλα απέρριψε την πρόταση της Ιταλίας» (vid, pic)
- Πυρκαγιές στην Ισπανία: Για δραματική κατάσταση κάνει λόγο ο Σάντεθ – Η Ελλάδα στέλνει δύο Καναντέρ




