
Κλειστά τα ιδιωτικά ιατρεία όλης της χώρας
Κλειστά είναι σήμερα, Δευτέρα, τα ιδιωτικά ιατρεία όλης της χώρας, λόγω της 24ωρης πανιατρικής απεργίας που έχει προκηρύξει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ). Οι γιατροί ζητούν την άμεση εξόφληση των οφειλών του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου.
43
Κλειστά είναι σήμερα, Δευτέρα, τα ιδιωτικά ιατρεία όλης της χώρας, λόγω της 24ωρης πανιατρικής απεργίας που έχει προκηρύξει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).
Τα μέλη τού Συλλόγου διαμαρτύρονται για την πολύμηνη καθυστέρηση εξόφλησης των γιατρών από τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ).
«Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις και εξαγγελίες, ο ΟΠΑΔ δεν προχώρησε στην πληρωμή των οφειλών του προς τους συμβεβλημένους με αυτόν ιατρούς, οι οποίοι έχουν πληρωθεί μόνο για τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς που λήγει» αναφέρεται σε ανακοίνωση τού Συλλόγου.
Οι γιατροί συνεχίζουν τις διαδικασίες για τη συνολική αναστολή των ατομικών συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ από την 1η Ιανουαρίου 2009 και προετοιμάζονται για περαιτέρω ενέργειες (δικαστική διεκδίκηση οφειλομένων (κ.λπ.).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραζιλία: Η κυβέρνηση δεν θα «κάτσει να κλάψει», δηλώνει ο Λούλα για τους επιπλέον δασμούς του Τραμπ
- Το Ιράν ανακοίνωσε πως «χτυπήθηκε» δεξαμενόπλοιο στην περιοχή του Ορμούζ
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
