
Μαθητές παρέδωσαν 100 χιλιάδες ευρώ που έπεσαν από ληστές
Στην Αστυνομία παρέδωσαν τρεις μαθητές πακέτο με 100 χιλιάδες ευρώ που έπεσε από ένοπλους ληστές και ήταν μέρος από τη λεία της ληστεία τους στην Αργυρούπολη. Το ύψος του ποσού που εκλάπη είναι πιθανόν να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
37
Στην Αστυνομία παρέδωσαν τρεις μαθητές πακέτο με 100 χιλιάδες ευρώ που έπεσε από ληστές και ήταν μέρος από τη λεία της ληστεία τους στην Αργυρούπολη.
Συγκεκριμένα, ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή σε χρηματαποστολή στην Αργυρούπολη. Το ύψος του ποσού που εκλάπη δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πιθανόν να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, την ώρα που οι δράστες διέφευγαν, τούς έπεσε πακέτο με εκατό χιλιάδες ευρώ, το οποίο μάζεψαν τρεις ανήλικοι μαθητές παρακείμενου σχολείου.
Ο ένας από αυτούς, ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία και τα χρήματα παρεδόθησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλοί εισαγγελείς αποσύρουν την υπόθεση «αθλητικής απάτης» εναντίον του πρώην αρχιδιαιτητή
- Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας από τους φονικούς καύσωνες;
- Ολική έκλειψη Ηλίου θα ρίξει τη σκιά της στην Ευρώπη στις 12 Αυγούστου
- Περισσότερα από 2000 κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, – Πρωτοφανής ο ρυθμός εξάπλωσης, λένε οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Πυρκαγιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης: Μήνυμα εκκένωσης από το 112
- Κυψέλη: Ανάστατοι οι κάτοικοι που βλέπουν ρωγμές στις πολυκατοικίες τους – «Όλα ξεκίνησαν από τον μετροπόντικα» λένε


