
COCA-COLA Ανακοίνωσε την επιτυχή έκδοση ομολόγου 500 εκατ. ευρώ.
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρεία) ανακοινώνει σήμερα την επιτυχή έκδοση oμολόγου ύψους 500 εκατ. Ευρώ. Τα έσοδα από την έκδοση του ομολόγου θα επιτρέψουν στην Coca-Cola Τρία Έψιλον να επεκτείνει την διάρκεια του χρονολογικού εύρους δανεισμού της. Το ομόλογο που προσφέρει κουπόνι απόδοσης 7,875%, προσέλκυσε περίπου 2 δις Ευρώ σε […]
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρεία) ανακοινώνει σήμερα την επιτυχή έκδοση oμολόγου ύψους 500 εκατ. Ευρώ. Τα έσοδα από την έκδοση του ομολόγου θα επιτρέψουν στην Coca-Cola Τρία Έψιλον να επεκτείνει την διάρκεια του χρονολογικού εύρους δανεισμού της. Το ομόλογο που προσφέρει κουπόνι απόδοσης 7,875%, προσέλκυσε περίπου 2 δις Ευρώ σε προσφορές ενδιαφερόμενων επενδυτών, και κατανεμήθηκε σε ένα εκτενές και διαφοροποιημένο εύρος αυτών.
Το ομόλογο θα εκδοθεί από την Coca-Cola HBC Finance B.V. και ως εγγυητές θα τεθούν η Coca-Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως Α.Ε. και η Coca Cola HBC Finance plc. Το ομόλογο θα τεθεί προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου (London Stock Exchange).
H εκκαθάριση της συναλλαγής θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2008 και η ημερομηνία λήξης του ομολόγου είναι η 15η Ιανουαρίου 2014.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει αξιολογηθεί με Α (με αρνητική προοπτική) από τον οίκο Standard & Poor’s και με Α3 από τον οίκο Moody’s. Οι τράπεζες Credit Suisse, HSBC και ING Bank ενήργησαν από κοινού ως κύριοι ανάδοχοι της εκδόσεως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανασφάλιστα και με λιγοστούς ελέγχους τα εργοστάσια που καίγονται – Ποιος αναλαμβάνει την περιβαλλοντική ευθύνη;
- ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]
- Η εκρηκτική Σάσα Μπάστα για αγορές εσωρούχων στη Μύκονο
- Σαλμονέλα στη Λαμία: Βρέθηκε ο προμηθευτής των ύποπτων κοτόπουλων
- Γαλλία – Ισπανία: Ευρωπαϊκή «τιτανομαχία» για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ
- Ολοκληρώθηκε η τοπογραφική και βυθομετρική χαρτογράφηση στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης
- ΗΠΑ: Επιβάλλουν νέες κυρώσεις σε βάρος φορέων της Κούβας – Και του υπουργείου Τουρισμού
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)









![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442