
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι του ρωσικού πρωταθλήματος
Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι το ντέρμπι του ρωσικού πρωταθλήματος με την Κίμκι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 76-57. Η προσεχής αντίπαλος του Πανιωνίου στην 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Κάρλος Ντελφίνο, που έμεινε στους 10 πόντους.
89
Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι το ντέρμπι του ρωσικού πρωταθλήματος με την Κίμκι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 76-57. Η προσεχής αντίπαλος του Πανιωνίου στην 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Κάρλος Ντελφίνο, που έμεινε στους 10 πόντους. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Ζήσης.
Ο Έλληνας άσος αγωνίστηκε για 25 λεπτά και πέτυχε 8 πόντους, ενώ είχε ακόμη 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα ήταν ο Τράιαν Λάνγκτον με 16 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη



