
Καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ το 2009, διαβεβαιώνει ο Χρήστος Φώλιας
Κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ το ερχόμενο έτος εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας στο Πανθεσσαλικό Οικονομικό Φόρουμ όπου ήταν κεντρικός ομιλητής.
28
Κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ το ερχόμενο έτος εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας στο Πανθεσσαλικό Οικονομικό Φόρουμ όπου ήταν κεντρικός ομιλητής.
«Το θέμα δεν είναι τι προτείνει ο πρόεδρος της ΔΕΗ, το θέμα είναι τι εισπράττει» είπε ο κ. Φώλιας, διαβεβαιώνοντας ότι «καμία αύξηση δεν πρόκειται να εγκριθεί για τα τιμολόγια της ΔΕΗ τη χρονιά που έρχεται».
Εξάλλου, αναφορικά με τη δέσμη μέτρων για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων, είπε ότι «το καλάθι των κοινωνικών παροχών, όπως σαφώς εξήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός, είναι γενναιόδωρο με βάση τα δεδομένα που είχαμε».
«Κάναμε το λάθος να θέλουμε να είμαστε νοικοκύρηδες. Αυτή η κυβέρνηση όποτε κυβέρνησε τον τόπο τον νοικοκύρεψε» δήλωσε ο κ. Φώλιας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στοχευμένο χτύπημα του Ιράν στο Μπαχρέιν – Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν πόλεις κατά μήκος του Ορμούζ


