Από την 1η Δεκεμβρίου η σύνταξη και το δώρο του ΟΓΑ – Στις 16 Δεκεμβρίου από το ΙΚΑ
Από σήμερα, Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου, ξεκίνησε η καταβολή σε 820.762 συνταξιούχους της σύνταξης Δεκεμβρίου και του δώρου Χριστουγέννων για το 2008 από τον ΟΓΑ. Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 668 εκατ. ευρώ περίπου. To IKA ανακοίνωσε ότι το δώρο θα καταβληθεί στις 16 Δεκεμβρίου, μαζί με τη σύνταξη Ιανουαρίου.
Ξεκίνησε από τον ΟΓΑ η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων για το 2008 μαζί με την καταβολή του ποσού συντάξεως μηνός Δεκεμβρίου.
Το δώρο Χριστουγέννων μαζί με τις συντάξεις Δεκεμβρίου καταβάλλονται από σήμερα, Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2008 σε 820.762 συνταξιούχους.
Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 667.792.500 ευρώ.
Εξάλλου, η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ενημερώνει τους συνταξιούχους του Ιδρύματος ότι την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008, μαζί με την καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων θα λάβουν και τη σύνταξη μηνός Ιανουαρίου.
Το Δώρο Χριστουγέννων στους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους του Δημοσίου θα καταβληθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2008, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία διευκρίνησε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Ν.Λέγκας.
Παράλληλα, με απόφαση που υπέγραψε ο Ν.Λέγκας, οι συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου 2009 στους συνταξιούχους του Δημοσίου, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, θα καταβληθούν στις 22 Δεκεμβρίου 2008.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα