
«Καμπάνα» σε Παπαδημητρίου και Μουζάκη για το ΠΑΟΚ – Ολύμπια Λάρισας
Με δυο αγωνιστικές τιμώρησε τους διαιτητές Παπαδημητρίου και Μουζάκη η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με αιτία την πλημμελή άσκηση ελέγχου στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολύμπια Λάρισας και όπως κοινοποίησε δεν την... αγγίζει «κάθε τυχόν ανακοίνωση διαμαρτυρίας».
89
Με δυο αγωνιστικές τιμώρησε τους διαιτητές Παπαδημητρίου και Μουζάκη η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με αιτία την πλημμελή άσκηση ελέγχου στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολύμπια Λάρισας.
Η σχετική ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:
«Επιβάλλεται ποινή δύο αγωνιστικών ημερών στους διαιτητές Παπαδημητρίου-Μουζάκη για πλημμελή άσκηση πειθαρχικού ελέγχου στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολύμπια Λάρισας.
» Κάθε τυχόν ανακοίνωση διαμαρτυρίας από σωματείο περί της διαιτησίας ενός αγώνα ΔΕΝ αγγίζει την επιτροπή, αν δεν κατατεθεί επισήμως σε αυτή ταυτόχρονα με την προσκόμιση του DVD του αγώνα προς αξιολόγηση από το αρμόδιο μέλος της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
