Θα χρειαστεί χρόνος για ανάκαμψη, λέει ο Μπους στη Σύνοδο του APEC στο Περού
«Θα χρειαστεί χρόνος για την οικονομική ανάκαμψη, αλλά θα ξεπεράσουμε την κρίση» δήλωσε ο Τζορτζ Ο.Μπους από το βήμα του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) που διεξάγεται στο Περού. Το ταξίδι Μπους στη Λίμα είναι το τελευταίο του ως προέδρου.
«Θα χρειαστεί χρόνος για την οικονομική ανάκαμψη, αλλά θα ξεπεράσουμε τη χρηματοπιστωτική κρίση» δήλωσε ο Τζορτζ Ο.Μπους από το βήμα του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) που άρχισε τις εργασίες του το Σάββατο στη Λίμα του Περού και θα συνεχιστεί την Κυριακή.
«Κοιτάζοντας το μέλλον, τα προβλήματα τα οποία οι χώρες μας αντιμετωπίζουν, υπάρχουν χωρίς αμφιβολία. Για να συνέλθουμε από την παγκόσμια οικονομική κρίση θα απαιτηθεί χρόνος, αλλά θα την ξεπεράσουμε και κάνοντας έτσι, θα ξεκινήσουμε μια νέα εποχή ευημερίας» είπε ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος.
Παράλληλα, ο Τζορτζ Ο.Μπους δήλωσε «αποφασισμένος» να πετύχει στη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών της θητείας του στο Λευκό Οίκο μια συμφωνία που να ανοίγει το δρόμο για την επιτυχία των διαπραγματεύσεων της Ντόχα.
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ υπογράμμισε ότι το ταξίδι αυτό στη Λίμα είναι το τελευταίο που πραγματοποιεί στο εξωτερικό με την ιδιότητα αυτή.
Κατά τις εργασίες του APEC αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Το Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) είναι ένας οργανισμός στον οποίο συμμετέχουν 21 χώρες που βρέχονται από τον Ειρηνικό, μεταξύ τους η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ο Καναδάς και η Αυστραλία.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας