Κατέρρευσε στη διάρκεια ομιλίας του ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Μάικλ Μουκάσι
Κατέρρευσε ενώ μιλούσε ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Μάικλ Μουκάσι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του. Αγνωστα παραμένουν τα αίτια της αδιαθεσίας. Αργότερα εκπρόσωπος του υπουργείου δήλωσε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης αισθάνεται καλύτερα.
38
Κατέρρευσε ενώ μιλούσε την Πέμπτη ενώπιον ακροατηρίου ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Μάικλ Μουκάσι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του και «αστειευόταν με τους γιατρούς», όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου, ο οποίος όμως δεν μίλησε για τα αίτια της αδιαθεσίας.
Ο 67χρονος Μουκάσι μιλούσε ήδη 15 περίπου λεπτά για την τρομοκρατία όταν φάνηκε να χάνει την ισορροπία του και να μπερδεύει τα λόγια του. Καθώς διάβαζε το κείμενο της ομιλίας του, άρχισε να επαναλαμβάνει την ίδια λέξη, έκανε παύση και μετά κατέρρευσε.
Αρχικώς υπήρξαν φόβοι για εγκεφαλικό επεισόδιο, ωστόσο εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης είπε πως «δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι υπέστη εγκεφαλικό». Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι μάλλον πρόκειται για μια απλή λιποθυμία και τόνισε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αισθάνεται καλύτερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έρχονται δύο νέα κύματα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πότε θα «χτυπήσουν»
- Σικελία: Πάνω από χίλιοι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εξαιτίας κατολίσθησης
- «Στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα» – Συλλυπητήρια για την τραγωδία στα Τρίκαλα από την αμερικανική πρεσβεία
- ICE – SS – Εκτελεστές: Ανατριχίλες ξυπνά η ναζιστική αισθητική του διοικητή της Συνοριακής Φρουράς του Τραμπ
- Απίστευτη δύναμη ο Πολονάρα: «Ήμουν στα πρόθυρα του θανάτου, αλλά θα επιστρέψω στα γήπεδα ως τις 20 Μαρτίου»
- Στέλαν Σκάρσγκαρντ: «Μην προσπαθείς να είσαι τέλειος. Πες στα παιδιά σου: συγγνώμη, είμαι άχρηστος, αλλά σας αγαπώ»
