
Θρήνος για τον προπονητή του μπάσκετ γυναικών, Νίκο Μαρίνο
Ενας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ, ο Νίκος Μαρίνος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή, σε ηλικία 49 ετών. Ο Νίκος Μαρίνος εργαζόταν στον Πανιώνιο από το 2005 έως το 2007 και τον οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας γυναικών.
89
Ενας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ, ο Νίκος Μαρίνος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή, σε ηλικία 49 ετών.
Ο Νίκος Μαρίνος εργαζόταν στον Πανιώνιο από το 2005 έως το 2007 και τον οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας γυναικών.
Το 2005 είχε επίσης αναδειχθεί πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε δουλέψει με μεγάλη επιτυχία και σε ανδρικές ομάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη
- Σαντορίνη: Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας – Πού απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω γεωδυναμικών φαινομένων
- Γιορτή σήμερα 28 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





