H Τζάνετ Ναπολιτάνο υποψήφια υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ
Την πιθανότητα να διορίσει την γερουσιαστή της Αριζόνα Τζάνετ Ναπολιτάνο στη θέση της υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας, εξετάζει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Πηγή των Δημοκρατικών δήλωσε ότι ο Ομπάμα θεωρεί ότι η Ναπολιτάνο είναι ιδανική για τη θέση.
91
Την πιθανότητα να διορίσει την γερουσιαστή της Αριζόνα Τζάνετ Ναπολιτάνο στη θέση της υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας, εξετάζει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
«Είναι υποψήφια. Μπορεί να είναι η επικρατέστερη» δήλωσε η ανώτερος αξιωματούχος των Δημοκρατικών στο πρακτορείο Reuters.
Η 50χρονη Τζ.Ναπολιτάνο, πρώην γενική εισαγγελέας στην πολιτεία της Αριζόνα, λέγεται ότι θα δώσει μια νέα ενίσχυση στους νόμους με την μεγάλη πείρα που διαθέτει, από ότι ο προκάτοχός της, Μάικλ Τσέρντοφ. Η Τζ.Ναπολιτάνο έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και με θέματα μετανάστευσης, που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Μπ.Ομπάμα θεωρεί ότι η Τζάνετ Ναπολιτάνο θα «ταιριάζει γάντι» στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.
Το υπουργείο δημιουργήθηκε μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάθετος διάδρομος: Ισχνό το ενδιαφέρον στη δημοπρασία για μεταφορά αερίου
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση δύο εγκλωβισμένων σε ΙΧ που παρασύρθηκε από ρέμα στα Σπάτα
- Άγνοια και εθνικιστικές κορώνες από τη Μαρία Καρυστιανού στην παρθενική παρέμβασή της για τα ελληνοτουρκικά
- Άρης – Λεβαδειακός: Πόσα λάθη έκαναν οι «κίτρινοι» πριν το δεύτερο γκολ
- Νάταλι Πόρτμαν στο Sundance: Καταγγέλλει τη βία της ICE και τους αποκλεισμούς σε βάρος των γυναικών
- Ολυμπιακός: Οι οδηγίες της ΠΑΕ στους οπαδούς για το Άμστερνταμ – Έτσι θα εισέλθουν στο γήπεδο του Άγιαξ



