BMW X6 Hybrid: Πράσινη υπερδύναμη
Το εκκεντρικότερο SUV των ημερών μας αποκτά υβριδική έκδοση, επιχειρώντας να προσαρμόσει το πληθωρικό του προφίλ σε ένα περιβάλλον που μάχεται να αποβάλλει οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Μια ακόμη υβριδική πρόταση αναμένεται να περάσει στην παραγωγή η BMW μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, ενισχύοντας τις προσπάθειες της για τον περιορισμό της εκπομπής CO2.
Μετά την Σειρά 7, η πληθωρική X6 είναι αυτή που θα αποκτήσει μια πράσινη έκδοση, συνδυάζοντας τη λειτουργία των πανίσχυρων twin turbo συνόλων με την παρουσία ενός ηλεκτροκινητήρα.
Η υβριδική X6, όπως αποκαλύπτουν οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, θα διαφοροποιείται αισθητικά από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου, φέροντας ένα διακριτικό εξόγκωμα στο καπό.
Επίσης, φήμες θέλουν το υβριδικό SUV της βαυαρικής φίρμας να διατίθεται αποκλειστικά σε ένα χρώμα, που θα δηλώνει εξαρχής την ιδιαιτερότητα της έκδοσης.
Διαφοροποιήσεις, πάντως, θα παρουσιάζουν και τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, καθώς πέρα από τα υβριδικά σύνολα που θα την εξοπλίζουν, η πράσινη X6 δεν θα διαθέτει το προηγμένο διαφορικό Dynamic Performance Control του πίσω άξονα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φιλική προς το περιβάλλον X6 θα περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2010, την ίδια χρονιά που θα πραγματοποιηθεί και το εμπορικό της λανσάρισμα σε Ευρώπη και Αμερική.
AUTOMEDIA
- Μάικλ Τζόρνταν: Κάνει… ζωάρα στη Μύκονο ο G.O.A.T. του μπάσκετ (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διαρροές, το «κλειδωμένο» ντουλάπι και η στοχοποίηση της Τυχεροπούλου
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στο μικροσκόπιο ηχητικές καταγραφές από το σπίτι της οικογένειας
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική
- Γεύμα εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο και μέλη της Ιεράς Συνόδου
- Προσφέρουμε τροφές για 50 αδέσποτες γατούλες – Στο πλευρό τους εθελόντρια

