
Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού κατά του Ματσιγιάουσκας
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (22/10) η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού κατά του συμβολαίου του Αρβιντας Ματσιγιάουσκας. Ο μάνατζερ του παίκτη, Ριντ Σάλβεν κατέθεσε και τόνισε ότι ο «Μάτσας» είναι ικανός να αγωνιστεί. Ωστόσο, παραδέχθηκε πως το καλοκαίρι του 2005 ο παίκτης είχε επικαλεστεί ψευδή τραυματισμό, προκειμένου να μην αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ του 2005.
89
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (22/10) η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού κατά του συμβολαίου του Αρβιντας Ματσιγιάουσκας.
Ο μάνατζερ του παίκτη, Ριντ Σάλβεν κατέθεσε και τόνισε ότι ο «Μάτσας» είναι ικανός να αγωνιστεί. Ωστόσο, παραδέχθηκε πως το καλοκαίρι του 2005 ο παίκτης είχε επικαλεστεί ψευδή τραυματισμό, προκειμένου να μην αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ του 2005.
Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως αυτή η μαρτυρία του Σάλβεν δίνει στην ομάδα τους ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην οριστική απόφαση της επιτροπής (ΕΕΟΔΑΚ).
Ο Ολυμπιακός, παράλληλα, επέμεινε στην άποψη ότι ο παίκτης τραυματίστηκε με δική του υπαιτιότητα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς πλέον έχει αποκτήσει χρόνιο πρόβλημα.
Η απόφαση της επιτροπής αναμένεται να εκδοθεί τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου, ενώ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου οι δύο πλευρές θα μπορούν να καταθέσουν υπομνήματα και προτάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κυπριακό: Δεν αναμένεται νέο σχέδιο τύπου Ανάν, δηλώνει ο Ερχιουρμάν
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών

