
Ερωτηματικό ο Μπουρούσης πριν την πρεμιέρα με την Αβελίνο
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη Δευτέρα τη μίνι προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Αβελίνο στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Παναγιώτη Γιαννάκη ακούει στο όνομα Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος απουσίασε και στο τελευταίο παιχνίδι της Α1 με τον Αρη.
89
ΟΟλυμπιακός ξεκίνησε τη Δευτέρατη μίνι προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Αβελίνο στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Παναγιώτη Γιαννάκη ακούει στο όνομα Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος απουσίασε και στο τελευταίο παιχνίδι της Α1 με τον Αρη.
Ο Έλληνας σέντερ έχει πρόβλημα με το ιγμόρειο, εξαιτίας μιας εξαγωγής δοντιού και παραμένει άγνωστο, αν θα καταφέρει να ταξιδέψει στην Ιταλία. Το πρωί της Τρίτης θα εξεταστεί από τον οδοντίατρό του, ο οποίος και θα αποφασίσει, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς με την Αβελίνο.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα πετάξει για την Ιταλία το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ίδιας ημέρας. Το ευχάριστο για τον Παναγιώτη Γιαννάκη είναι πως δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού.
Τέλος, στην Ιταλία θα συναντήσει την ομάδα και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε για τη Βιτόρια προκειμένου να είναι παρών στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκα και να εκπροσωπήσει τους ερυθρόλευκους στη Γενική Συνέλευση της διοργάνωσης. Μαζί του ταξίδεψε και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Νίκος Λεπενιώτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικων κοριτσιών
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Οι συνωμοσιολόγοι «γιόρτασαν» την προσελήνωση του Apollo 11 πριν από 57 χρόνια
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη
- Πώς σχεδιασμός και κουλτούρα κάνουν τις ελληνικές πόλεις πιο ζεστές – Τι λέει η Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Συμφώνου


