
Δίωρες στάσεις εργασίας στο Τραμ τη Δευτέρα
Δίωρες στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, οι ηλεκτροδηγοί του Τραμ διεκδικώντας την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων. Οι στάσεις θα γίνουν από τις 8-10 το πρωί και από τις 8-10 το βράδυ.
98
Στάσεις εργασίας διάρκειας δύο ωρών θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 20Οκτωβρίουοι ηλεκτροδηγοί του Τραμ διεκδικώνταςτην ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέραθα πραγματοποιηθούν δύο στάσεις εργασίας 8 με 10 το πρωί και 8 με 10 το βράδυ. Αυτό σημαίνει ότι οι συρμοί των Τραμ θαξεκινήσουν να λειτουργούν κανονικάμετά τις 11:15 το πρωί ενώ θα αποσυρθούν και πάλι από τις18:30 με τα δρομολόγια να αποκαθίστανται στις23:15 το βράδυ.
Σημειώνεται ότι την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου, τα Τραμ θα ακινητοποιηθούν εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργίατης ΓΣΕΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσουκαλάς για Τέμπη: Είναι ‘για τα μπάζα’ η ελληνική δικαιοσύνη κ. Φλωρίδη; Θα ζητήσει συγγνώμη τώρα;
- Novartis: Έκπληκτη η Αντιπολίτευση με τις αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ για τις βαρύτατες καταγγελίες Σαλμά κατά Άδωνι
- Red code στο Μαξίμου για το κόμμα Σαμαρά – Στην εμπροσθοφυλακή και ο Φλωρίδης
- Γιατί οι Τραμπ-ουκισμοί στους δημοσιογράφους δεν πρέπει να περάσουν
- Οδύσσεια και διαλεκτική
- Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ – Το πακέτο εξοπλιστικών που εγκρίθηκε και η «Ασπίδα του Αχιλλέα»


