
Για καλό σκοπό θα σκοράρουν στο πρωτάθλημα Διαμαντίδης και Παπαλουκάς
Μία σημαντική πρωτοβουλία έλαβαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς κάθε καλάθι τους στο ελληνικό πρωτάθλημα θα χαρίζει από 100 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά και τον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην Καστοριά.
89
Μία σημαντική πρωτοβουλία έλαβαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς κάθε καλάθι τους στο ελληνικό πρωτάθλημα θα χαρίζει από 100 ευρώ σε ιδρύματα που επέλεξαν οι ίδιοι οι διεθνείς γκαρντ.
Τα χρήματα – σε συνεργασία με την εταιρία Wind – θα δοθούν στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά, ενώ ο Διαμαντίδης θα στηρίξει οικονομικά τον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Καστοριάς.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτήν την καμπάνια. Είναι μία πρωτοβουλία που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σίγουρα μας δίνει επιπλέον κίνητρο και ώθηση για να πετυχαίνουμε καλάθια. Πλέον παίζουμε όχι μόνο για την ομάδα μας αλλά και για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη υποστήριξης.
» Επέλεξα να βοηθήσω την Καστοριά γιατί έχω όπως γνωρίζετε μεγάλη αδυναμία στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και θεωρώ πολύ σημαντικό ότι με την εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ στηρίζω το μοναδικό ίδρυμα της πόλης μου για άτομα με ειδικές ανάγκες», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
Και πρόσθεσε:
«Ελπίζω φέτος να ξεπεράσω τον εαυτό μου για χάρη τους, Και για να μη χάνετε το λογαριασμό για τα καλάθια μας, μπορείτε μέσα από το blog μας, να παρακολουθείτε πόσα χρήματα συγκεντρώνουμε μετά από κάθε παιχνίδι».
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε:
«Αποτελεί τιμή και ταυτόχρονα ικανοποίηση η συμμετοχή μου στην καμπάνια ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ της WIND. Μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να βοηθήσω τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα. Είμαι σίγουρος πως εκτός από μένα και όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια για τα παιδιά που ζουν στην καρδιά της έδρας μας, στην καρδιά του Πειραιά.
» Πιστεύω ότι εμείς οι αθλητές μπορούμε και πρέπει να έχουμε ένα ευρύτερο ρόλο μέσα στην κοινωνία μας πέρα και από τον αγωνιστικό. Είναι σημαντικό να αγωνιζόμαστε όχι μόνο για την αθλητική νίκη αλλά και για κάποια ιδανικά, κάνοντας έτσι την παρέμβαση που χρειάζεται η κοινωνία μας. Και να είστε σίγουροι πως ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου ήταν ένα απλό `ζέσταμα`, τώρα ξεκινάμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τζόλης μετά τις υπογραφές με την Άρσεναλ: «Πάντα… πεινασμένος για να σκοράρω»
- Συναγερμός στον Άρειο Πάγο: Καπνοί στο υπόγειο του κτιρίου
- Γιώργος Σταυριανός: Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και ακαδημαϊκός
- Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας – Κύπρου ο Στ. Ντογιάκος
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 900 εκατ. ευρώ στη Google – Moνοπωλιακές πρακτικές σε αναζήτηση και Play Store



