Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρτιζάν
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την οικοδέσποινα Παρτιζάν με 13-14 στην τρίτη αγωνιστική του τουρνουά «Θρύλος της Παρτιζάν», που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Βάσας επικράτησε της Μπουντβάνσκα με 12-7.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την οικοδέσποινα Παρτιζάν με 13-14 στην τρίτη αγωνιστική του τουρνουά «Θρύλος της Παρτιζάν», που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Βάσας επικράτησε της Μπουντβάνσκα με 12-7.
Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Βαγγέλης Πάτερος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:
«Σε γενικές γραμμές στα δυο παιχνίδια που δώσαμε σήμερα τα πήγαμε αρκετά καλά. Η ομάδα είναι πολύ λίγο μαζί αλλά δείχνει χαρακτήρα. Τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση και βάζουν πάνω απ όλα την ομάδα. Έχουμε σταθεί πολύ καλά και στα δυο ματς αλλά ακόμη είναι αρχή και δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.
» Εδώ έχουν έρθει σπουδαίες ομάδες που είναι πιο έτοιμες από εμάς και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουμε σε μένα δείχνει πολλά. Η ομάδα παίζει χωρίς τον Γιώργο Αφρουδάκη που προτίμησα να τον ξεκουράσω αλλά τα παιδιά που έχουν καλύψει μαζί με τον Νίκιτς αυτή τη θέση έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό.
» Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και φυσικά στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Λάθη κάνουμε στα παιχνίδια και είναι φυσικό. Αυτό που βγάζει αυτή η ομάδα όμως είναι ότι είναι μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και έτσι θα πορευτεί μέσα στη χρονιά».
Ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος το πρωί της ίδιας μέρας με την Προ Ρέκο, θα αντιμετωπίσει την Μπουντβάνσκα την Κυριακή στις 12:00 για την τέταρτη αγωνιστική του τουρνουά και την Βάσας στις 20:00 για την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Αρσεναλ.
Οι δηλώσεις που έκανε ο συνεργάτης του Πέδρο Μαδρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως οι πράσινοι και ο Εργκίν Αταμάν προσπάθησαν να επηρεάσουν το παιχνίδι μέσω… έντασης.
Ντράγκαν Σάκοτα και Δημήτρης Φλιώνης μίλησαν για τον ημιτελικό του Basketball Champions League κόντρα στη Μάλαγα και αναφέρθηκαν σε όσα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ ώστε να προκριθεί στον τελικό.