
Εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες ο Σπανούλης
Για δέκα περίπου ημέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονεύρωση. O συγκεκριμένος τραυματισμός είναι ιδιαίτερα... ύπουλος και γι αυτό το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν θέλει να ρισκάρει και ο V-Span θα μείνει εκτός παρκέ, μέχρι να γίνει τελείως καλά.
89
Για περίπου δέκα ημέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονεύρωση.
O συγκεκριμένος τραυματισμός είναι ιδιαίτερα… ύπουλος και γι αυτό το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν θέλει να ρισκάρει και ο V-Span θα μείνει εκτός παρκέ, μέχρι να γίνει τελείως καλά.
Ο Ελληνας άσος έδωσε την είδηση με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1:
«Εχουμε πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις στο μέλλον και είναι καλό να λύσω μια και καλή το πρόβλημα», τόνισε ο Σπανούλης, που ελπίζει να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις στις 22 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γερμανία: Στο χαμηλότερο μεταπολεμικά επίπεδο οι γεννήσεις
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για τους πέντε τραυματίες
- Αρχεία Έπσταϊν: Κόπερφιλντ και Μπλέιν στα έγγραφα – Αγωγή κατά Μπλανς
- Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μπόνγκα στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»
- Βορίζια: Νέο επεισόδιο μεταξύ των οικογενειών – Σύλληψη δύο γυναικών για απειλή σε ανήλικο
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»




