
Αναλαμβάνει πρόεδρος της Αρσης Βαρών ο Πύρρος Δήμας
Ο Πύρρος Δήμας θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών μετά τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν το Σάββατο (11/10). Ουσιαστικά ο τρεις φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος, καθώς όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η επιλογή του αποτελεί τη μόνη λύση για να μπορέσει το άθλημα των δυνατών να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.
89
Ο Πύρρος Δήμας θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών μετά τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν το Σάββατο (11/10). Ουσιαστικά ο τρεις φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος, καθώς όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η επιλογή του Πύρρου αποτελεί τη μόνη λύση για να μπορέσει το άθλημα των δυνατών να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.
Η ελληνική άρση βαρών πέρασε φέτος μια εφιαλτική χρονιά, εξαιτίας των 12 κρουσμάτων ντόπινγκ που σημειώθηκαν.
Επιβάλλεται πλέον το άθλημα να αλλάξει σελίδα και αναμφίσβητητα ο Δήμας, που έχει προσφέρει τη ζωή του για την άρση, είναι ικανός να σηκώσει και το… βάρος της εξιλέωσης της άρσης βαρών στα μάτια της φίλαθλης κοινωνίας.
Ο νυν πρόεδρος, Νίκος Δεπούντης, δε βάζει υποψηφιότητα ενώ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και κάποιοι παράγοντες που είχαν έρθει με… μετεγγραφή στις εκλογές της 28ης Ιουνίου.
Οι… εσωτερικές διαπραγματεύσεις κατέληξαν ότι ο Πύρρος είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για πρόεδρος και αναμένεται αυτή η επιλογή να επιβεβαιωθεί και με την ετυμηγορία των σωματείων το Σάββατο (11/10) στις αρχαιρεσίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Χαβιέ Μπαρδέμ: H γενοκτονία στην Παλαιστίνη, η ευλογία της Πενέλοπε Κρουζ και η κατάρα του FOMO
- Ολυμπιακός: Οδεύει προς ένα ακόμη sold out -Πόσα εισιτήρια έμειναν για τον ΠΑΟΚ
- Αθήνα: Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη – Τα θέματα που συζήτησαν
- Οι μεγάλοι της Ευρώπης θέλουν τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο
- Επίτιμος διδάκτορας του ΕΚΠΑ αναγορεύτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος


