Από 1 έως 22 Δεκεμβρίου η υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών-προμηθευτών
Από 1 έως 22 Δεκεμβρίου έχουν προθεσμία οι οι επιχειρήσεις να υποβάλουν τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών-προμηθευτών, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών. Οι συγκεντρωτικές υποβάλλονται υποχρεωτικά μόνο μέσω Internet.
Από 1 έως 22 Δεκεμβρίου έχουν προθεσμία οι οι επιχειρήσεις να υποβάλουν τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών-προμηθευτών, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών
Οι προθεσμίες εκπνέουν:
* Την 1η Δεκεμβρίου για όσους φορολογούμενους έχουν ΑΦΜ που λήγει στα ψηφία 1,2,3.
* Στις 8 Δεκεμβρίου για όσους φορολογούμενους έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 4,5,6.
* Στις 15 Δεκεμβρίου για όσους έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 7,8,9.
* Στις 22 Δεκεμβρίου για όσους το ΑΦΜ τους λήγει στο ψηφίο 0.
Στις συγκεντρωτικές καταστάσεις καταγράφονται οι αγορές αγαθών και λήψη υπηρεσιών, χονδρικές πωλήσεις αγαθών και παροχή υπηρεσιών, καταβολή ή είσπραξη αμοιβών και άλλα δικαιώματα που η αξία τους υπερβαίνει τα 300 ευρώ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.