
Με κατάθεση της μητέρας του ανήλικου Ρουμάνου συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Αλεξ
Η μητέρα του ανήλικου-ρουμανικής καταγωγής-κατηγορούμενου κατέθεσε την Τρίτη στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση του 11χρονου Αλεξ. «Δεν θυμάμαι πού ήταν ο γιος μου το επίμαχο βράδυ», φέρεται να δήλωσε. Η κατάθεσή της θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης.
103
Με την κατάθεση της μητέρας του ανήλικου Ρουμάνου ολοκληρώθηκε στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, η τέταρτη μέρα της δίκης για την εξαφάνιση του 11χρονου Αλεξ από τη Βέροια το Φεβρουάριο του 2006.
«Δεν θυμάμαι πού ήταν ο γιος μου το επίμαχο βράδυ», φέρεται να κατέθεσε η μητέρα του ανήλικου -ρουμανικής καταγωγής- κατηγορούμενου, ερωτηθείσα σχετικά από το δικαστήριο, αποδίδοντας, παράλληλα, την αρχική ομολογία του παιδιού της για τη δολοφονία του μικρού Αλέξ στις πιέσεις που δέχθηκε από τις αστυνομικές αρχές.
Στην αρχή της πολύωρης κατάθεσής της, που διεκόπη νωρίς το απόγευμα λόγω παρέλευσης του ωραρίου και θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης, φέρεται να κατέθεσε ότι πάντα ήταν κοντά στο παιδί της και ενδιαφερόταν για την πρόοδό του στο σχολείο.
Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί εξακολουθεί ο γιος της να κάνει παρέα με τους δύο συγκατηγορούμενούς του ανήλικους Έλληνες, φέρεται να απάντησε ότι τα γεγονότα των δυόμισι τελευταίων ετών τους έχουν συσπειρώσει.
Εξάλλου, αίτημα κλήτευσης πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν παιδιά ηλικίας 11 και 12 ετών μπορούν να μεταφέρουν στα στενά της Βέροιας καροτσάκι οικοδομικών εργασιών με το άψυχο σώμα παιδιού -όπως περιγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης- υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο Ελληνόπουλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής
- Δύο μαύρα πουκάμισα: Backstage φωτογραφίες από την Κρήτη
- Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν
- Μαρόκο: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που συνελήφθη την Δευτέρα
- Σοκάρει ο 92χρονος στη Βούλα: «Τι ψυχή έχει αυτός ο άνθρωπος;» – Τον περιέλουσε με πετρέλαιο για 1,5€
- Ο Ταραντίνο σχεδιάζει να αποσυρθεί, αλλά ο Νόλαν ελπίζει να μην κρατήσει τον λόγο του


