
Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έχει πλέον ο Γιαννάκης
Τους Μίλος Τεόντοσιτς, Ζόραν Ερτσέγκ και Γιοτάμ Χαλπερίν υποδέχθηκε την Τετάρτη (24/9) ο Ολυμπιακός. Οι τρεις παίκτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες και τέθηκαν στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ετσι, την Παρασκευή (26/9) ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει πλήρης για την Ιταλία, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά στην Μπολόνια.
89
Τους Μίλος Τεόντοσιτς, Ζόραν Ερτσέγκ και Γιοτάμ Χαλπερίν υποδέχθηκε την Τετάρτη (24/9) ο Ολυμπιακός. Οι τρεις παίκτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες και τέθηκαν στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη.
Ετσι, την Παρασκευή (26/9) ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει πλήρης για την Ιταλία, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά στην Μπολόνια.
Στο συγκεκριμένο τουρνουά αναμένεται να αγωνιστεί και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα.
Οσο για τους Τεόντοσιτς, Ερτσεγκ και Χαλπερίν, θα προπονούνται αρχικά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς δεν ξεκουράστηκαν το καλοκαίρι και αγωνίστηκαν στα προκριματικά του Ευρωμπασκετ του 2009 με τις Εθνικές τους ομάδες.
Τέλος, την Τετάρτη (24/9) η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε την επίσημη φωτογράφησή της για την Ευρωλίγκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το Ιράν έστειλε στους Χούθι πυραύλους και διοικητές των Φρουρών, λίγο πριν αποκλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ (vid)
- Gia mas: Η Σόφια Βεργκάρα ξετρελάθηκε με το ούζο (και τη Μύκονο)
- Λαλιώτου: Η ΕΛΑΣ θα εντάξει τους εκπαιδευτικούς στο ειδικό μισθολόγιο, με ουσιαστικές αυξήσεις
- Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ 2-3: Οι Θεσσαλονικείς έβαλαν… υπογραφή πρόκρισης στην Πολωνία (vid)
- ΙΝΑΤ: Το Ινστιτούτο Τσίπρα «σβήνει» το «success story» της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης

