
Ατυχία στον Κολοσσό, ρήξη χιαστού υπέστη ο Τόντιτς
O Κολοσσός μπορεί να κατέκτησε το τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός» με τις δύο νίκες του επί Πανελληνίου και Παρτιζάν, ωστόσο, τα χαμόγελα... πάγωσαν για τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Μίροσλαβ Τόντιτς τραυματίστηκε στον αγώνα της Κυριακής (21/9) με την Παρτιζάν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (22/9) έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού.
89
O Κολοσσός μπορεί να κατέκτησε το τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός» με τις δύο νίκες του επί Πανελληνίου και Παρτιζάν, ωστόσο, τα χαμόγελα… πάγωσαν για τους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Μίροσλαβ Τόντιτς τραυματίστηκε στον αγώνα της Κυριακής (21/9) με την Παρτιζάν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (22/9) έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Αυτό σημαίνει ότι ο 23άχρονος φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η προειδοποίηση του Τραμπ προς τον Κάρολο – Αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τον διάλογο
- Ανακατεύοντας την τράπουλα στην Κεντροαριστερά: Τι αλλάζει με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ



